DYNAMICS – ERP

Med stor branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser, levererar vi affärssystem baserat på Microsoft Dynamics som stödjer ert arbetssätt och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar både med den nya molnbaserade app suiten Dynamics 365 och med tidigare versioner av Microsoft Dynamics. Genom erfarenhet från ett långt samarbete med Microsoft, kan vi hjälpa er att få en djupare inblick i er affär och samtidigt bli mer effektiva.

ERP – ENTERPRISE RESOURCE PLANNING

Vi har lång erfarenhet av affärssystem med fokus på Microsoft Dynamics, och mycket erfarna konsulter inom området. Vi kan hjälpa er kartlägga och analysera era affärsprocesser för att sedan föreslå systemförändringar och arbetssätt. Detta kan exempelvis innefatta utveckling av nya funktioner, integrering av nytt och gammalt eller utbildning av personal.

Genom välbeprövade metoder vet vi hur ett nytt affärssystem ska lanseras i en organisation. Vi är dessutom specialister på implementering av systemet i tillverkningsindustri och globala organisationer.

MICROSOFT DYNAMICS 365 FOR OPERATIONS

Med Microsoft Dynamics får du ett heltäckande och användarvänligt affärssystem med stöd för att hantera ekonomi, personal, processer och beslut. Dina medarbetare får tillgång till de verktyg de behöver för att samarbeta och hantera hela verksamheten, från ekonomin och leverantörskedjan, till tillverkning och processer. Det, tillsammans med den insyn som krävs för att fatta smarta beslut.

Hur är nya Microsoft Dynamics annorlunda?

Den nya versionen av Microsofts affärssystem; Dynamics 365 for Operations är mer än bara ett ERP-system eftersom den är en del av den nya molnbaserade app suiten Dynamics 365. I suiten ingår också appar för CRM, kundvård, fältservice med flera, och du kan börja med det du behöver och sedan enkelt anpassa i takt med att dina behov förändras. Alla applikationerna kan integreras sömlöst med varandra, och dessutom med Office 365.

Vi har en demomiljö av hela Dynamics 365 i molnet, vilket vi är först i Sverige med. 

VI HJÄLPER DIG MED LÖSNINGEN FÖR GLOBALA INDUSTRIFÖRETAG!

Microsoft Dynamics gör det möjligt för dina anställda att förutse och hantera förändringar. Vi på Sigma har unik kompentens kring att implementera systemet i globala organisationer och för industriverksamheter ger denna enhetliga och kraftfulla lösning snabb effekt i hela företaget, flexibilitet att maximera möjligheterna på en föränderlig marknad och enkelhet för att skapa förändring – både nu och i framtiden.

Dina kunder finns överallt, och för att kunna erbjuda dem en effektiv service måste du vara där de är. Ge en anpassad, relevant och effektiv service – överallt och när som helst, på alla enheter.

MICROSOFT DYNAMICS ERBJUDER FÖLJANDE SPECIFIK FUNKTIONALITET FÖR INDUSTRIFÖRETAG

- Lagerhantering
- Transporthantering
- Prognostisering av efterfrågan
- Produktändringshantering
- Serienummerspårning
- Handelsrabatter
- Leverantörsrabatter
- Mäklar- och royaltykontrakt
- E-upphandling
- Säljstödsintegration
- Modern kassalösning (POS)
- Integration av e-handel och sociala medier
- Orderläggning vid höga transaktionsvolymer
- HR
- Budgetplanering
- Masterdatahantering

ERP-KONFIGURERING FÖR TILLVERKANDE FÖRETAG

Vi har tagit fram en affärslösning baserad på Microsoft Dynamics för projektstyrd tillverkning. Lösningen ger en dynamisk kontroll över kostnader för testning, leverans eller installation.

LEVERANS LOKALT ELLER I MOLNET – VAD PASSAR DIG?

Microsoft Dynamics affärssystem kan levereras lokalt på era servrar eller som tjänst i molnet. Innan ni tar beslutet om vilken typ av leverans ni vill ha finns det flera viktiga frågor att besvara, och vi hjälper er gärna med detta.

Vi har skrivit ett white paper där vi belyser vanliga frågor kring detta, samt beskriver för- och nackdelar med att lägga system i molnet. Allt för att guida er i valet.

IMPLEMENTATION

Med unik kompetens och erfarna konsulter är vi specialister när det kommer till implementering av affärssystem. Vi har en speciellt framtagen metod för implementering: Enigma.

Uppgradering

Med vår erfarenhetsbaserade metod Dynamove, har vi gjort många lyckade uppgraderingar av Microsoft Dynamics affärssystem. Från det gamla Dynamics AX 2009 till Dynamics AX 2012, eller direkt till den senaste versionen i Dynamics 365 – vi hjälper dig!

FÖRVALTNING

Vi har lång erfarenhet av förvaltning av affärssystem och vet hur viktigt det är att allt fungerar väl. Därför erbjuder vi support- och förvaltningstjänsten Dynagate.

TILLÄGGSPRODUKTER

Prognos – Demand Forecasting för Dynamics
Ladda ner produktblad

Dokument & Fakturahantering - Exflow AX
Ladda ner produktblad

Transporter – Consignor
Ladda ner produktblad

Konfiguration - e-Con
Ladda ner produktblad

Produktlivscykelhantering - Bluestar PLM
Ladda ner produktblad

circle-image.jpg

Vill du veta mer?

Leo Admantius
Product Manager
leo.admantius@sigma.se 
+46 761 04 25 70

Kontakta oss