MICROSOFT DYNAMICS – CRM

Med stor branschkunskap och förståelse för era verksamhetsprocesser, levererar vi Microsofts CRM-system som stödjer ert arbetssätt och ger er rätt information, i rätt tid. Vi arbetar med den nya molnbaserade app suiten Dynamics 365. Genom ett långt samarbete med Microsoft och erfarenhet av att arbeta med CRM-system, kan vi hjälpa er att få en djupare inblick i er affär och samtidigt bli mer effektiva.

DYNAMICS 365 FOR SALES

Ett modernt CRM-system i molnet med de flesta, och mest viktiga, funktionerna.

Dynamics 365 for Sales täcker på ett effektivt sätt, hela kedjan från lead till faktura. Systemet kan integreras med andra appar i Dynamics 365 eller användas helt fristående – du väljer.

ETT MODERNT CRM-SYSTEM I MOLNET

Med Dynamics 365 for Sales kan vi hjälpa dig maximera försäljningen genom att identifiera de prospekt och kunder med högst potential. Applikationen hjälper dig ta kloka och strategiska beslut, baserade på digital intelligens och gör det möjligt att enkelt upprepa lyckade försäljningar. Dynamics 365 for Sales har ett enkelt användargränssnitt som gör det lätt att sätta mål och övervaka resultat.

Dynamics 365 for Sales är en applikation i den nya lanseringen Dynamics 365, vilket är en paketering av appar som förenar kundvård-, ekonomi- och verksamhetsprocesser via molnet. Alla applikationer i Dynamics 365 kan integreras sömlöst och fungerar friktionsfritt med Office 365. Vi har dessutom en unik demomiljö med hela Microsofts IT-plattform i molnet som visar detta.

DYNAMICS 365 FOR FIELD SERVICE

Dynamics 365 for Field Service är ett fältservice-system som gör det möjligt att automatisera och effektivisera fältarbetet för ökad lönsamhet. Med hjälp av applikationen kan du optimera schemaläggning, ruttplanering samt skapa arbetsordrar automatiskt. Arbetsstyrkan får också fullt stöd för att jobba mobilt.

EFFEKTIVARE FÄLTARBETE MED DYNAMICS 365

Vi på Sigma har en unik kompetens och ett omfattande kunnande kring kombinationen av CRM-systemet Dynamics 365 for Sales, och systerapplikationen Dynamics 365 for Field Service. Vi kan hjälpa er sätta upp systemstöd för att hantera agenter och utrustning på fältet, och se till att de utnyttjas på mest effektiva och lönsamma sätt. På så vis kan ni både förbättra er service och öka er försäljning.

SKALA UTIFRÅN DINA BEHOV

Med Microsoft Dynamics 365 kan du snabbt komma igång med det du behöver nu och enkelt anpassa lösningarna allteftersom dina behov förändras. Både licensieringsformen och distributionen av program tillåter en flexibel förändring över tiden.

Du som kund väljer själv vilka appar och funktioner som är mest relevanta för er verksamhet, t ex försäljning och marknadsföring, kundservice, underhåll, finans och andra servicefunktioner.

Vi samarbetar också tätt med andra delar av Sigma som jobbar med Office 365, Power BI, Cortana Intelligence och Azure IoT.

MOLNET – HUR PÅVERKAR DET MIG OCH MIN VERKSAMHET?

Applikationerna i nya Microsoft Dynamics 365 är i första hand en molntjänst. Är ni intresserade av leverans via molnet, har vi erfarna konsulter som gör en analys och hjälper dig med migreringen och frågor kring det.

White paper - Välja molnet eller inte?

Vill du veta mer om att lägga system i molnet? Vi har tagit fram ett white paper där vi går igenom alla de frågor du bör ställa och besvara innan du fattar ett beslut.

Jesper Strandberg Kontaktuppgifter

Vill du veta mer?

Jesper Strandberg
Team Manager
jesper.strandberg@sigma.se
+46 706 47 23 77 

Kontakta oss